Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

Goed Bekend

Het belangrijkste doel van een brandmeldpaneel is een duidelijk en overzichtelijk beeld van de situatie bieden. Niet alleen in fabrieken waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen, maar ook in hotels, kantoorpanden, stations, winkelcentra enzovoorts. Kortom: overal waar mensen samen komen en dus de noodzaak bestaat snel te kunnen reageren in geval van een calamiteit.

In het land van brandmeldpanelen is EBT inmiddels een begrip. Met 20 jaar ervaring in het ontwerpen, tekenen en produceren van brandmeldpanelen. En met de afgeronde ontwikkeling van een digitaal brandmeldpaneel zijn er nog meer mogelijkheden.

Blijven innoveren is wat ons betreft een must. Zo hebben we bijvoorbeeld onze app voor BHV-ers waardoor hulpverlening nog sneller en efficiƫnter ter plaatse kan zijn. Zomaar een voorbeeld hoe EBT meerwaarde geeft aan het brandmeldpaneel.

In de afgelopen 20 jaar zijn er natuurlijk al diverse ontwikkelingen geweest. Bijvoorbeeld het maken van buitenopstellingen: gemonteerd aan de muur of een vrijstaande constructie. Ook hierin heeft EBT zich bewezen.  

Wilt u meer weten over onze brandmeldpanelen?

Neem contact op

EBT - Bedienen & Signaleren
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?