GOED BEKEND.

De brandmeldpanelen van EBT Panel Project Service bieden overzicht, veiligheid en zekerheid. Of het nu gaat om een standaard brandmeldpaneel of een strak uitziend digitaal brandmeldpaneel, EBT Panel Project Service ontzorgt u totaal. De opgedane kennis en ervaring in de afgelopen 20 jaar garanderen een goed product onder een goede naam.

GOED GESMEERD.

EBT Panel Project Service is niet 'simpel' een leverancier van brandmeldpanelen. Zij ontzorgt. EBT Panel Project Service denkt met u mee over de toepassing, over alternatieve mogelijkheden en over design. Daar houdt het ontzorgen niet op, want ook de geldende normen worden door ons perfect geïntegreerd in een goed werkend eindproduct.

GOED OVERLEG.

Een brandmeldpaneel kan worden gemaakt op basis van een standaard of als maatwerk. In goed overleg met u als klant maken wij een brandmeldpaneel volgens uw specificaties en de geldende normen. Het totale proces loopt van offerte aanvraag, via ontwerp en tekenen naar productie en testen. U als klant bepaalt waar u in het proces instapt. Dat noemen wij in goed overleg.

SAMENWERKING.

“Samenwerking met EBT is voor ons flexibel, direct, snel en oplossingsgericht!”

Edwin de Waard - Verkerk Groep

BETROUWBAAR EN FLEXIBEL.

“EBT is een betrouwbare, flexibele leverancier. Luistert goed en acteert naar de wens van Hertek.”

Fer Houben - Hertek BV

BREED AANBOD.

“Van 1 mm zelfklevende postzegel, via multicolorinbouwpanelen tot aan de IP66 explosievrije spinneweb-oplossingen. Als je het zelf niet verpest hou je altijd een tevreden klant over!”

Walter IJzerman - Hi-Safe Systems

ZONDER POESPAS.

“Vindingrijke oplossingen zonder poespas.”

Chris van de Geer - Michielse Control Systems BV

ONTZORGT.

“Betrouwbaar, flexibel en ontzorgt.”

Stefan Thuss - Sytec

COMMUNICATIE.

“Effectieve communicatie, klantgericht en kwaliteit.”

Gerbun Klem - Ignis Systems BV